Sabbatical Moments

Een inspirerende verfrissing

Sabbatical Moments is een bijzondere vorm van coaching. Je kunt het zien als een ‘plooi in de tijd’ – een vrijplaats – waarin je tijdelijk uit je dagelijkse leven en werk stapt om je geestelijk en creatief te verfrissen, om helder te worden en van perspectief te wisselen.

Je wordt uitgenodigd het dagelijkse tijdelijk te verlaten
en je met een open en nieuwsgierige houding te begeven in een staat van ‘niet weten’. Daarin heb je de mogelijkheid om op een andere manier tegen je thema of vraag aan te kijken.
En om iets moois te vinden waar je niet naar zocht…

Wat ga je doen?
Misschien past het bij je behoeften om te schilderen.Of doe je een geleide meditatie, lees je, doe je aan zelfonderzoek met een ‘inquiry’, schrijf je, wandel je, eet je…
Of wellicht bezoek je een museum om je te laten raken door kunst en te ontdekken waartoe dat je inspireert met betrekking tot je thema.

Sabbatical Moments hebben het karakter van een workshop, een sessie of ‘Artist on the move’. De tijd van je Sabbatical Moments varieert van een dagdeel tot een dag. Je verblijft in het atelier of gaat gezamenlijk op pad in een relevant avontuur op een andere locatie.
Je ontvangt een post ter voorbereiding en een inspirerende post na je mini-Sabbatical.
Met hernieuwde energie stap je daarna weer je leven en werk in om je vondsten toe te passen en je frisse blik te integreren.

Je wordt in je mini-sabbatical begeleidt door Jacquelijne Constant

Wil je meer weten om te bepalen of Sabbatical Moments interessant voor je is? Of wil je een afspraak maken?
Neem dan hier contact op >>

Lees hier meer over de tarieven.