Take your broken heart and make it into art

Take your broken heart and make it into art.
Gaat jouw hart ook (weer) sneller slaan van deze uitspraak?

Deze workshop is voor iedereen wiens hart gebroken voelt
Door een relatiebreuk, door het verlies van een geliefde, verlies van een vriendschap, van een groep mensen zelfs, of van een geliefd dier… Of misschien voelt je hart gebroken bij het zien van het lijden van een ander. Onze harten zijn immers gevoelig.
Voor iedereen die zijn of haar gevoelens erover creatief wil uitdrukken. En die open staat voor de vaak helende beweging die dat teweeg brengt.
De ervaring mag vers zijn maar ook een hart dat deze rauwheid al een tijdje ondergronds meedraagt is welkom.

We zullen tekenen, schilderen, verbeelden, dichten, huilen en lachen
En je gaat naar huis met nieuwe moed.
Het is niet nodig om ervaring te hebben met creatief werk.

Wanneer is dit interessant voor je?

  • Als je hart heling behoeft
  • Als je tijd en ruimte wilt maken voor je gevoelens
  • Als je nieuwsgierig bent naar het proces van het uitdrukken van je gevoelens in beelden en taal, en wat dat voor je (hart) kan betekenen.

Deelnemers zeiden over deze workshop:

” Een schitterende dag…
De zorgvuldige, toegewijde en aandachtige aanwezigheid van Jacquelijne heeft mijn stroom van hoofd naar hart beeldend op gang gebracht.
Van denken naar voelen, dank!” Joke Heming

“Jacquelijne heeft mij gisteren een ongelooflijk mooie dag bezorgd waarin ik dankzij haar veilige begeleiding middels bodyscanmeditatie en dans steeds vanuit mijn lijf als in trance achtereenvolgens heb gewerkt aan vier doeken die mij van oorsprong naar woede naar groot verdriet en tot slot verstilling zachtheid compassie en liefde brachten.
Jacquelijnes grote kracht is dat zij ruimte geeft, letterlijk en figuurlijk, om alles te voelen. Alles kan en mag zodat je alles kunt aan gaan raken en verkennen zonder verstoring. Jacquelijne komt op de juiste momenten met de juiste gebaren en woorden voorbij. Zij faciliteert in alle opzichten zodat je zelf optimaal aan de slag kunt met je proces. Een beeldend coach pur sang. Een aanrader. Dankjewel Jacquelijne.”  Manja Gruson – Zaak van de ziel

“Net terug van een intense tantra training waar ik regelmatig geconfronteerd werd met de kwetsbaarheid van mijn hart: de grootte, gevoeligheid, scheuren, scherven, schoonheid, was het heerlijk dat te integreren, transformeren en zichtbaar maken in de flow van gevoel. En dat in de warme bedding van Jacquelijne, haar toegewijde aandacht.” Hilde Roberts – opleidingsdeskundige