Testemonials

“Jacquelijne heeft door middel van gesprekken en andere werkvormen zoals meditatie, tekenen, schrijven, liedjes maken mij geholpen een aantal belangrijke keuzes ten aanzien van werk en privé te maken. Zonder dat je allerlei testen moet maken, krijg je juist door individuele aandacht en maatwerk precies duidelijk waar het probleem zit. Zij doet dit op een geheel eigen wijze. Een wijze die juist voor creatieve mensen zo heerlijk is. ‘Out of the box’ denken, om maar eens een modeterm te gebruiken. Niets is gek, alles mag.
Het is juist de open, warme en onconventionele aanpak van Jacquelijne die mij verder heeft gebracht. Ik weet nu wat ik wil en welke kant ik op moet. De gesprekken hebben veel losgemaakt. Ze waren soms ook best confronterend, maar altijd voelde ik me veilig. Een schitterend onderzoek is het beste wat je kan overkomen!”
Yvonne de Vaal, docente SG Spieringhoek

:: :: ::

“Ik wist aanvankelijk niet wat ik er van kon verwachten, maar aan het einde van de teammiddag waren de zwakkere en sterkere punten van ons team voor mij duidelijker geworden. De rust en de andere manier van omgang werken verhelderend. En er werd geluisterd en ingespeeld op onze knelpunten.
Wat me het meest raakte is de confrontatie tijdens het maken van het teamwerkstuk. De werkelijke/dagelijkse situatie kwam hier goed naar voren, waardoor wij niet meer om onze valkuilen heen konden.
De locatie was schitterend waardoor je gelijk in een andere sfeer stapte. Prima geregeld met een mooie variatie aan hapjes en drankjes waarbij ook nog eens rekening gehouden is met persoonlijke wensen.”
Brigitte Roza

:: :: ::

“Heerlijk om creatief bezig te zijn en op die manier ruimte te scheppen op een andere manier samen te werken, na te denken en te reflecteren. En wat hadden we het getroffen met het weer, de locatie en jouw subtiele en inspirerende facilitatie.”
Sarah Doornbos, HIVOS

:: :: ::

“Jacquelijne heeft mij begeleid bij mijn zoektocht naar het inzetten van mijn creativiteit. Ze heeft mij enorm goed geholpen. Ze is een buitengwoon betrouwbare, veelzijdige en diepgravende coach die zich ten volle voor jou als klant met de juiste maat en middelen inzet.”
Iris de Veer, consultant, coach

:: :: ::

“Jacquelijne gaat absoluut het onderzoek met je aan. Prachtig hoe ze lichaamlijke ervaringen, emoties en gevoelens een vorm weet te geven en hoe je met deze vorm aan de slag gaat. De ervaringen zijn juweeltjes op zich. Jacquelijne zelf: Integer, ze gaat de diepte in en met gevoel gaat ze met jou aan het werk.”
Frans van der Stigchel, oud directeur Van Harte & Lingsma, oud interim directeur Horizon Training & Ontwikkeling.

:: :: ::

“Jacquelijne biedt een geweldige bedding aan voor je persoonlijke ontwikkeling. Ze is op de achtergrond maar ook aanwezig als dat nodig is, met ruim zicht en support.”
Moniek Merkx , artistiek leider Theatergroep Max

:: :: ::

“Ik beveel Jacquelijne Constant met plezier en van harte aan als coach, trainer en begeleider van groepen! Ze heeft mij enorm geïnspireerd in de retraites De Schatkamer van de Tussentijds en ‘Het Pulseren van de Rozenbloesem’ om mijn onaangepaste kant te ontdekken en er creatief mee aan de slag te gaan. Jacquelijne luistert als de beste en heeft het vermogen stille veroordelende gedachtes te onthullen die de creatieve boel blokkeren. Oog en oor te hebben voor prille onverklaarbare en interessante dingen in jezelf en je ervoor te doen interesseren. Jacquelijne doet me denken aan een prachtige amazone, een strijdster van en voor het leven. Hoe het ook op haar af komt, ze gaat het aan: moedig, avontuurlijk en kleurrijk.”
Daphne Smit, zelfstandig (loopbaan)coach, trainer en intervisiecoach

:: :: ::

“Jacquelijne combines business intuition and creativity to guide participants though a process to explore unchartered areas of the self. Starting with a white sheet of paper, participants discover where they connect to the brushes, the paint, the sound, the smell, the touch and the work of the participants they collaborate with.We could use the reflection of the afternoon’s work to give words and meaning to the vision and strategy of our entreprise.”
Jouke Kruijer – Feidon

:: :: ::

“In het coachtraject heb ik ontdekt waar ik enkele, innerlijk mij zeer eigen deuren in het verleden heb dicht laten vallen waarachter nu juist veel creativiteit en levensenergie schuil gaat, en ik heb ze ook nog kunnen openen en de vrijkomende energie kunnen inzetten voor mijn eigen vitaliteit en levensvreugde én in mijn werk.
Ik hoopte op positieve input om uit een soort impasse te komen in mijn burnoutachtige verschijningsvorm. En die hoop is in vervulling gegaan.”
Carolien

Meer testemonials