Op Avontuur in Woordenschat en Beeldenrijk

Ervaringen van deelnemers

 

“Een indrukwekkende dag, op vele manieren. Voelde me helemaal welkom in het onderzoek zoals jij dat zo ruim aanbiedt. Bedankt voor je ruimhartige en onbezoldigde steun daarin. Het voorlezen van mijn eigen woede-teksten was een transformerend hoogtepunt.”

Jeroen Biegstraaten, taekwondoleraar Black Bear

“Ben blij met de workshop, met alle stromen die ik er mocht ervaren. Ben zelfs blij met de spierpijn achteraf, onvermoed veel expansie in mijn lijf. In de nacht van zondag op maandag schreef ik het volgende:

Gebed

Gebed in de aarde
richt ik mij op,
spreid mijn vleugels.
Alles is aanwezig.
Alles mag er zijn
in de ruimte die ik neem.
De expansie in mijn lijf
maakt mijn hart groots.
Het kan, het mag, het wil;
ik kan, ik mag, ik wil.
Blij, razend, ontroerd,
be- en verwonderd, in stilte.
Mijn gebed is gebed in de aarde.”

Marie-Anne Jansen

“je eigen creativiteit en scheppingskracht wordt vanuit ‘niets’ opgeboord. Je hoeft niets te kunnen; het ontstaat aan jou. Intuitief laten komen wat er al onbewust en diep verborgen in je is. Met Jacquelijne als geweldige gids!”

Monique van der Weijden, trainer/coach

“Ik sidder na.
Als na het bedrijven van de liefde bij een eerste ontmoeting.
Een verrijking vol van mijmeringen en prikkels in mijn hart en ziel. Een glimlach op mijn lippen als de momenten van de dag weer aan me voorbij glijden. Voor een ieder die zijn binnenwereld wil ontdekken en laten zien in woord en beeld.
Ik zeg, DOEN!”

Catharina Pollet, beeldend kunstenaar

“Wat heerlijk als ik weer durf te vertrouwen op mijn eigen tempo en dat de stroom dan vanzelf op gang komt. Wat een heerlijke mooie volle vullende dag.”

Maria van der Aa, Het Singel

“Een ontdekkingsreis naar mijn eigen ontontgonnen ruimtes. Verrassend, spannend, speels en onder de liefdevolle reisleiding van Jacquelijne altijd weer veilig thuis. Volle aandacht en acceptatie, daardoor kom ik op plekken in mezelf waarvan ik niet wist dat ze bestonden.”

Iris de Veer, consultant

“Ruimte maken, woorden geven, beelden vormen van wat er al is. Uitdijen in het moment. Als vanzelf ontstaan ze, het grote gebaar of het hele fijne. Zeker, er is gêne, zeker er is de innerlijke criticus en onzekerheid. Breeduit en overduidelijk welkom, en ongemerkt zetten ze zich om in vrijheid en creativiteit. In beelden van verf en tranen, aarde en bloemen, krijt en krullen. Verwerking en voeding. Een Schitterende dag.”

Trudy van Keeken, coach, schrijver

“Ik heb woorden bij mijn eigen klank gevonden. Dank je wel betrouwbare reisbegeleider.”

Regien Keurentjes, coördinator/projectleider