Nieuwsbrief 4 juli 2010

4 juli 2010

Een Schitterend Onderzoek is een serieuze speelplaats voor levensexperimenten, ontdekkingen, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. In deze vrijplaats benader je jouw persoonlijke of professionele vragen met de houding van een (levens-) kunstenaar. Dat biedt je nieuw perspectief!

Out beyond ideas of wrong doing
and right doing,
there is a field.

I’ll meet you there.
Rumi


Feest!

Hoera een nieuwe website!!
Moon Tummers van rotonde de la monde ontwikkelde een nieuwe website voor Een Schitterend Onderzoek. Een plaats waar je kunt ronddwalen en ontdekken. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen, bijvoorbeeld op de inspiratiepagina waar je regelmatig nieuwe intems vind die je raken.


Coaching

Een persoonlijk vraagstuk of thema onderzoeken in Een Schitterend Onderzoek is uniek.
Stel je eens voor! Je gaat met je coachvraag aan de slag zoals een kunstenaar dat doet: met een open geest, nieuwsgierig, spelend, experimenterend, jezelf verbazend en en ontdekkend in onontgonnen gebied. Je zoekt niet maar vindt! De resultaten zijn nieuwe mogelijkheden, creatieve oplossingen, andere toepassingen en ongetwijfeld veel vitaliteit en plezier!

Je kunt kiezen uit verschillende trajecten:
Persoonlijk Schitterend Onderzoek
Schitterend Loopbaan Onderzoek
Sabbatical Moments


De Schatkamer van de Tussentijd

Vrouwen, jullie zijn uitgenodigd voor een feest van ontdekkingen!
2 oktober start de nieuwe groep, je kunt je nu inschrijven.
Mindfulness – expressie – zelfonderzoek – creatie

De Schatkamer van de Tussentijd is een avontuurlijke retraite voor vrouwen die ruimte willen maken voor zichzelf en open staan voor niet alledaagse verrassingen in hun ontwikkeling. 5 zaterdagen in 5 maanden neem je de broodnodige tijd om de bronnen te vullen en het vuur van inspiratie aan te blazen: ‘Alles van waarde heeft onderhoud nodig’. Opdat je verfrist en hernieuwd de wereld instapt en je vleugels uitslaat.
De Tussentijd is een creatieve plek tussen wat voorbij is en het nieuwe dat komt. Het is een tijd van vrijheid, open en vol potentie, voorbij het comfortabele gewoonlijke. In deze ruimte sta je stil bij jezelf, je verlangens en bij de vragen en keuzes rondom je leven en werk die je nu bezighouden.
Deelneemster:

“Ik vond het heerlijk om regelmatig een hele dag voor mezelf te hebben. Het ontspande me en ik richtte mijn aandacht veel meer op het ervaren en in het hier en nu zijn.”


website: www.eenschitterendonderzoek.nl
mail: info@eenschitterendonderzoek.nl
nieuwsbrief via website bekijken

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsbrief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *